Filtre cautare

Oferte

Imunitate

Afrodiziace Masculine

Ce sunt insa afrodisiacele si care este efectul acestora asupra organismului si sexualitatii omului?

Afrodisiacele sunt plante tonice ce au rolul de a creste activitatea functionala a organelor reproducatoare. Ele stimuleaza si imbunatatesc in acelasi timp calitatea substantelor tisulare care formeaza organele reproducatoare, actionand simultan atat la nivelul trupului, cat si al mintii.

Mai mult ca sigur ca se stie ca principala componenta a sexualitatii este cea afectiva, insa nici cea cerebrala nu poate fi trecuta cu vederea. In timp, anumite asocieri si reflexe conditionate iau nastere intre excitantii pozitivi produsi de diverse alimente, condimente, arome sau plante si excitantii produsi de actul sexual in sine.

Combinate intr-un mod corect sau folosite in mod invididual, afrodisiacele pot aduce echilibru in viata intima a unui cuplu.

Despre afrodisiace se spune ca maresc apetitul sexual si imbunatatesc calitatea relatiilor sexuale.Desi psihologii considera ca reputatia nu este pe masura efectului, afrodisiacele raman printre preferintele celor care vor sa-si condimenteze viata intima. Denumirea de afrodisiac vine de la numele zeitei grecesti, Afrodita, care simbolizeaza senzualitatea.