• - 7%

L-Carnitina 15Gr Redis


Pret vechi: 1,83 Lei  

1,71 Lei

Discount: 0,12 Lei (7%)
10671
in stoc
+

Descriere

Suc instant care ajuta la arderea grasimilor

L-CARNITIN INSTANT

Descriere produs L-Carnitina - 15 gr- Redis:

Suc instant care ajuta la arderea grasimilor - 1.000 mg L-Carnitina pura. Suplimentarea cu L-Carnitina poate mari cu pana la 70% cantitatea de grasime metabolizata de organism. L-Carnitina este o substanta a carei functie principala este de a facilita transportul si metabolismul acizilor grasi in celula, unde sunt oxidati si transformati in energie. In afara imbunatatirii performantelor atletice si a starii de sanatate a aparatului cardiovascular, L-Carnitina este utila in cazul persoanelor supraponderale sau obeze care doresc sa slabeasca. Beneficii: accelereaza metabolismul lipidelor, favorizand oxidarea lor la nivel celular; mareste performantele fizice si rezistenta la efort; reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor.

Mod de utilizare L-Carnitina - 15 gr- Redis:

Continutul unui plic se dizolva intr-un pahar (250 ml) cu apa plata, minerala, carbogazoasa sau alt lichid si se amesteca pana la dizolvarea completa. Se recomanda un pahar cu 30 min. inainte de efort fizic si unul inainte de culcare. Recomandari L-Carnitina - 15 gr- Redis: Efecte secundare si contraindicatii: Supradozarea produsului, desi nerecomandata, nu produce reactii secundare daunatoare organismului omului sanatos, totusi se pot semnala efecte laxative, motiv pentru care nu se recomanda doze de peste 5.000 mg pe zi. Foarte rar s-au manifestat deranjamente gastrointestinale raportate mai ales atunci cand L-Carnitina a fost administrata in supradoza pe termen lung. Produsul contine fructoza si nu se recomanda diabeticilor, cu exceptia celor care au aprobarea medicului. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Cosumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor.

Caracteristici

NAT
FIT ACTIVE NUTRITION SRL

Momentan nu exista nici o postare


Depunem eforturi in a va oferi informatii cat mai corecte şi exacte despre produsele noastre, insa pot exista situatii in care producatorii modifica ingredientele sau forma de prezentare a produselor. Imaginile publicate pe site nu creeaza obligatii contractuale, au titlu de exemplu, de-asemenea produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc).Pentru informatii suplimentare despre un anumit produs va rugam sa ne contactati.

Va incurajam sa luati decizii legate de sanatatea dvs. pe baza propriilor cercetarilor in parteneriat cu personalul medical calificat.

Va oferim cateva citate despre sanatate:

  • Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala (V. L. Allineare)
  • Ai grija cand citesti carti pentru sanatate. Poti muri din cauza unei greseli de tipar!" (Mark Twain)
  • Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. (Buddha)
  • Starea actuală de vitalitate, de sănătate, situaţia financiară, prietenii actuali, poziţia socială, toate acestea constituie o reflectare perfectă a ideii pe care o întreţineţi despre propria fiinţă. Acestea sunt urmările sugestiilor imprimate în permanenţă în subconştient. (Joseph Murphy)
  • Arta medicinii constă în amuzarea pacientului în timp ce boala se vindecă in mod natural. (Voltaire)

Alti clienti au cumparat si...

Vă recomandăm