• - 7%

Lampa Electrica Din Cristale De Sare ''Glob Feng Shui'' Monte


Pret vechi: 76,26 Lei  

71,30 Lei

Discount: 4,96 Lei (7%)
16869
in stoc
+

Descriere

Ceea ce merita sa stim despre cristalele de sare ... Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din muntii Himalaya....

Ceea ce merita sa stim despre cristalele de sare ... Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din muntii Himalaya. Acestea isi au originea in timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani. Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta preistorica. Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic. In timp ce apa din marile preistorice s-a evaporat, sarurile au absorbit razele soarelui. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate in muntii Himalaya. In India si Tibet Himalaya este adorata ca o sfanta. Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscuta si de medicina de astazi. Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. O lampa de 2,5-5 kg este suficienta pentru o incapere de 15-25 metri patrati. In cristale se concentreaza puterea veche de 250 de milioane de ani a marilor preistorice (izvorul vietii terestre!), a muntilor Himalaya, a cristalelor si a spiritualitatii. Si nu in ultimul rand sunt extraordinar de frumoase.

Utilizare:

Tulburari de somn si de concentrare - langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului.

Electrosmog - langa calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice.

In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat.

Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

Caracteristici

NAT
MONTE SALT CRYSTAL

Momentan nu exista nici o postare


Depunem eforturi in a va oferi informatii cat mai corecte şi exacte despre produsele noastre, insa pot exista situatii in care producatorii modifica ingredientele sau forma de prezentare a produselor. Imaginile publicate pe site nu creeaza obligatii contractuale, au titlu de exemplu, de-asemenea produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc).Pentru informatii suplimentare despre un anumit produs va rugam sa ne contactati.

Va incurajam sa luati decizii legate de sanatatea dvs. pe baza propriilor cercetarilor in parteneriat cu personalul medical calificat.

Va oferim cateva citate despre sanatate:

  • Cand vine vremea sa mananci corect si sa incepi sa faci exericitii, nu exista “Voi incepe de maine”. Maine este boala (V. L. Allineare)
  • Ai grija cand citesti carti pentru sanatate. Poti muri din cauza unei greseli de tipar!" (Mark Twain)
  • Fiecare om este autorul propriei sale sanatati sau boli. (Buddha)
  • Starea actuală de vitalitate, de sănătate, situaţia financiară, prietenii actuali, poziţia socială, toate acestea constituie o reflectare perfectă a ideii pe care o întreţineţi despre propria fiinţă. Acestea sunt urmările sugestiilor imprimate în permanenţă în subconştient. (Joseph Murphy)
  • Arta medicinii constă în amuzarea pacientului în timp ce boala se vindecă in mod natural. (Voltaire)

Alti clienti au cumparat si...

Vă recomandăm