Poze Argint Coloidal 200Ml Santo Raphael

     
Pin It


Argint Coloidal 200Ml Santo Raphael

SKU: 22243

Pret: 17,10 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Descriere:

Produsul este o solutie omogena de ioni pozitivi de Argint si particule de Argint de dimensiuni nanometrice cu puritate foarte mare, in apa distilata.

Solutia de Argint coloidal a fost supusa unui proces de structurare bazat pe proprietatile diamagnetice ale apei si argintului.

Prin aceasta structuare este imbunatatit, din punct de vedere calitativ si cantitativ, fenomentul de combinare sinergica si de potentare intre constituentii solutiei.

Prin proprietatile sale de purificare si dezinfectare Argintul coloidal este extrem de util pentru mentinerea starii de curatenie a cavitatii bucale si nu numai.

Testele de laborator au aratat ca argintul coloidal omoara majoritatea bacteriilor, fungilor, parazitilor si a virusurilor in 2-6 minute de la contact.

Compozitie:

Ioni si particule nanometrice de argint cu puritatea 99,9 % in concentratie de 10 ppm, apa distilata, structurata, microbiologic pura, cu conductivitatea mai mica de 1 μS/cm.

Indicatii:

Se clateste gura cu aceasta solutie,mai poate fi utilizata si ca dezinfectant pentru piele, in caz de rani, ulceratii, eczeme si infectii.

Contraindicatii:

Alergie la unul din componentele produsului.

Administrare: Se clateste gura cu aceasta solutie, dupa periajul dintilor, sau ori de cate ori este nevoie.

Daca se inghite din greseala, nu prezinta nici un pericol fiind un produs 100% natural.

Mai poate fi utilizata si ca dezinfectant pentru piele, in caz de rani, ulceratii, eczeme si infectii.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Imunitate

Cod produs - SKU: 22243