Poze Argint Coloidal Forte (30Ppm) 500Ml Aghoras

     
Pin It


Argint Coloidal Forte (30Ppm) 500Ml Aghoras

SKU: 22570

Pret: 33,20 RON

Pretul nu include taxa de livrare

ARGINT COLOIDAL FORTE (30ppm) 500ml AGHORAS

AquaNano - Forte, argint coloidal, 30 ppm, 500 ml Argint coloidal Forte 500ml Un produs extrem de util pentru sistemul dumneavostra imunitar si, in general, in cazul afectiunilor de natura infectioasa, fie ele bacteriene, virale sau micotice. Regenerator celular, ajuta la vindecarea usoara a ranilor.

Dimensiunile foarte mici ale particulelor, tipic sub 2 nm, imbunatatesc foarte mult activitatea specifica antibacteriana si antivirala a acestui produs, mai ales la folosirea sa ca apa de gura, picaturi, pentru inhalatii sau uz extern. Datorita perfectionarii proceselor tehnologice, stabilitatea argintului coloidal Forte s-a imbunatatit semnificativ, astfel incat el poate fi utilizat fara probleme si pentru uz intern, fiind la fel de eficient (sau chiar mai eficient, in anumite cazuri) fata de argintul coloidal de culoare galbena, ce contine particule mai mari ca dimensiuni.

De notat insa ca este posibil ca persoanele mai sensibile sa nu suporte uneori gustul usor metalic/amarui al acestui produs.

Atentie:

culoarea aproape transparenta nu are legatura cu concentratia particulelor, ci cu dimensiunea lor!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Imunitate

Cod produs - SKU: 22570