Poze BIOGREENS 120CPS

     
Pin It


BIOGREENS 120CPS

SKU: ZENY.00033

Pret: 82,30 RON

Pretul nu include taxa de livrare

BioGreens este un produs bio, vegan, care conține super-alimente verzi (germeni, alge, lăstari), provenite din culturi certificate ecologic. Datorită clorofilei conținute, plantele verzi sunt adevărate baterii solare, ele absorb energia de la soare, pe care ne-o oferă nouă ulterior și ne dau un tonus mai bun.

Proprietati: 

Stări de oboseală, astenie, lipsă de energie și capacitate redusă de efort. 

Reglarea pH-ului și combaterea acidității gastrice. 

Protecție antioxidantă și funcționarea normală a sistemului imunitar. 

Detoxifiere, eliminarea toxinelor.

Efect anti-aging, de combatere a îmbătrânirii precoce. 

Combatarea efectelor negative ale stresului.

Suport în curele de slăbire, pentru reducerea poftei de mâncare. 


Ingrediente: grâu verde, orz verde, algele Chlorella și spirulină, mentă, germeni de grâu, germeni de broccoli, germeni de orz și acerola. 

Grâu verde bio (Triticum aestivum) 

Grâul verde  reprezintă alimentul perfect din punct de vedere nutrițional.

Grâul verde este foarte bogat în clorofilă, aminoacizi esențiali, antioxidanți, care fac din acesta un excelent aliment pentru energizare, revitalizare, pentru eliminarea asteniei fizice și psihice, pentru combaterea anemiei, refacerea structurii celulelor.

Orz verde bio (Hordeum vulgare) 

Orzul verde este un foarte bun alcalinizant datorită conținutului de clorofilă, contribuie la îmbunătățirea funcției digestive, la eliminarea toxinelor din organism și la regenerarea celulară. Atât grâul, cât și orzul verde conțin superoxid-dismutază (SOD), o enzimă despre care are proprietăți de revitalizare a organismului și de încetinire a procesului de îmbătrânire. 

Chlorella bio (Chlorella vulgaris)

Super-aliment deosebit, Chlorella conține peste 50% proteine ușor asimilabile. Intens studiată, despre alga Chlorella se știe că este un foarte bun detoxifiant, contribuie la reducerea efectelor negative ale stresului asupra organismului. De asemenea ajută la menținerea în limite normale a colesterolului, la refacerea florei intestinale și la stimularea sistemului imunitar. 

Spirulina bio (Arthrospira platensis)

Cocktail natural de nutrienți esențiali, spirulina conține proteine în proporție de 70%, aminoacizi esențiali, vitamine, în special vitamina B12, carotenoizi și clorofilă de cea mai bună calitate. Prin conținutul său, spirulina susține procesele de detoxifiere și funcționarea sistemului imunitar, combate procesele degenerative din organism și elimină stările de oboseală.

Mentă bio (Mentha piperita) 

Binecunoscută ca și condiment, dar și ca plantă medicinală, menta îmbunătățește digestia, reduce durerile și spasmele abdominale, combate flatulența. Are de asemenea acțiune antibacteriană și este și un bun decongestionant. 

Germeni de grâu bio (Triticum aestivum) 

Considerați unul dintre cele mai alcalinizante și tonifiante alimente, germenii de grâu sunt indicați în combaterea avitaminozelor, asteniei, anemiei, în stările de convalescență. Germenii de grâu au un conținut caloric foarte redus și sunt foarte bogați în antioxidanți, vitamine din complexul B, calciu, magneziu, vitamina E. 

Germeni de broccoli bio (Brassica oleracea, var. botrytis)

Apreciați pentru calitățile nutriționale și efectele terapeutice încă din China Antică, germenii de broccoli sunt foarte bogați în vitamine, săruri minerale, enzime. Datorită acestora, germenii de broccoli au efect antioxidant, antiinflamator și detoxifiant, jucând un rol important în faza a doua a detoxifierii. De departe însă, cea mai studiată substanță prezentă în acești germeni este sulforafanul – substanță cu efect anticancerigen. 

Germeni de orz bio (Hordeun vulgare) 

Germenii de orz sunt bogați în vitaminele A, B și P, în săruri minerale, având efect revigorant și de stimulare a regenerării celulare. Foarte bogați în enzime, germenii de orz stimulează digestia și procesele metabolice, îmbunătățesc tranzitul și contribuie la refacerea florei intestinale. 

Acerola bio (Malpighia glabra)

Foarte bogată în vitamina C, acerola sau vișina de Barbados este utilizată pentru menținerea funcționării optime a sistemului imunitar și pentru protecția antioxidantă a organismului, pentru îmbunătățirea capacității de efort fizic. Acerola este astăzi recomandată și pentru efectul său regenerator asupra pielii, efect datorat tot conținutului de vitamina C care contribuie la sinteza colagenului. 

Mod de administrare:

BioGreens poate fi consumat zilnic, pe termen nelimitat sau în cure de minimum o săptămână pe lună.

BioGreens este un superaliment organic, care nu are restricții privitoare la durata de administrare. 

Pentru energizare: BioGreens se administrează în timpul mesei. 

Pentru alcalinizare și reducerea acidității: BioGreens se administrează după masă. 

Pentru detoxifiere: BioGreens se administrează în doză unică dimineața, pe stomacul gol. 

Pentru slăbire: BioGreens se administrează înainte de masă, în acest fel, produsul îmbunătățește digestia și reduce pofta de mâncare. 

Sugestii de administrare: În iaurt, kefir, sana, apă sau sucuri naturale de măr, ananas, pere, portocale. Presărat peste salate. 

Doze uzuale: 

CAPSULE: Doza zilnică: câte 4 capsule de 1-2 ori pe zi.Doza maximă: 12 capsule/zi.

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist.

Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor. Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare! 

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Actiuni multiple

Producator: Zenyth

Cod produs - SKU: ZENY.00033