Poze Ceai Sunatoare 20Dz Larix

     
Pin It


Ceai Sunatoare 20Dz Larix

SKU: 13063

Pret: 2,10 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Mod de prezentare:

Cutie continand 20 plicuri x 1 g.

Indicatii:

Recomandat in depresii nervoase, ulcer gastric si duodenal, diaree, colici renale, afectiuni urinare, tulburari menstruale, hemoroizi, varice, reumatism muscular. Stimuleaza secretia biliara; arsuri, diferite afectiuni dermatologice; afectiuni orofaringiene.

Contraindicatii:

Evitati utilizarea in timpul tratamentului medicamentos.

ATENTIONARI: In ultimii ani au fost semnalate interactiuni ale sunatoarei cu diferite medicamente: indinavir si alte chimioterapeutice folosite pentru tratamentul infectiei cu HIV (SIDA), ciclosporina, digoxina, teofilina, anticoagulante orale, contraceptive orale. Sunatoarea favorizeaza inactivarea in organism a acestor medicamente si le poate scadea eficacitatea. Asocierea sunatoarei cu fluoxetina (si posibil cu alte antidepresive) poate mari riscul efectelor nedorite. Asemenea interactiuni sunt posibile si pentru alte medicamente. In general, folosirea preparatelor de sunatoare trebuie evitata atunci cand pacientul este sub tratament medicamentos.

Mod de administrare:

Pentru administrare orala:

se prepara ca infuzie: se introduce o doza (un plic) in 250 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. Se bea indulcit cu zahar sau zaharina, cate 2-3 ceaiuri pe zi.

Pentru folosire locala:

Sunatoarea se prepara ca infuzie concentrata: se introduc 2-3 plicuri in 100 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. Se aplica pe piele sub forma de comprese sau cataplasme sau se foloseste sub forma de gargara.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Ceaiuri Plic

Producator: Larix

Cod produs - SKU: 13063Produse similare