Poze CONIMED S SUPOZITOARE 10 x 1.5g ELZIN PLANT

  • Poze CONIMED S SUPOZITOARE 10 x 1.5g ELZIN PLANT
  • Poze CONIMED S SUPOZITOARE 10 x 1.5g ELZIN PLANT
     
Pin It


CONIMED S SUPOZITOARE 10 x 1.5g ELZIN PLANT

SKU: ELPL.00015

Pret: 11,20 RON

Disponibil stoc depozit

Pretul nu include taxa de livrare

Conimed"S"Supozitoare 10 X1.5G Elzin Plant adjuvant in cazul afectiunilor ginecologice, hemoroizi, afectiuni ale prostatei si fisuri anale.

Ingrediente: ulei de catina (Hippophaë rhamnoides), ulei de lavanda (Lavendula angustifolia), extract uleios din rasina de conifere, ceara galbena de albine (Cera flava), ulei vegetal hidrogenat.

Ingredientele utilizate isi potenteaza (accelereaza) reciproc actiunile dând produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman.

Potenteaza actiunea altor medicamente – in acest sens consultati medicul dumneavoastra.

Indicatii: ADJUVANT natural cu actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni ginecologice (anexite, chisturi ovariene, uter fibromatos), hemoroizi, fisuri anale, afectiuni ale prostatei. Inhiba durerile care insotesc ciclul menstrual.

Caracteristici

Are în compozitie uleiul de catina bogat în vitaminele A, B (B1, B2), C, E, F, carotenoizi, acid folic, acizi grasi nesaturati, ulei de lavanda (un calmant deosebit), ceara galbena de albine cu efectele ei miraculoase si, nu în ultimul rand, extractul uleios din rasina bruta de conifer.

Compozitie: acizi terpenici (rezinici), abietic, levopimaric, acizi aromatici sau alifatici, acid benzoic si derivati fenilpropanici, rezinoli, ceruri, acizi grasi, ulei volatil bogat in a si b-pinen.

Mod de utilizare: aplicatii locale (intrarectal) 2-4 gr. pe zi

– la femei -incepand din ziua a 5-a a ciclului menstrual timp de 15 zile, timp de 5 luni. Pentru femeile care doresc sa aibe copii, poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratament, sub supravegherea medicului.

- la barbati – aplicatii locale (intrarectal) 2-4 gr./zi. In caz de crize hemoroidale, timp de 15 zile/luna, 3-4 luni.

A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Afectiuni ale Colonului, Suplimente

Producator: Elzin Plant

Cod produs - SKU: ELPL.00015Produse similare