Poze Crema cu venin de albine - melitin 75ml aghoras

     
Pin It


Crema cu venin de albine - melitin 75ml aghoras

SKU: 24018

Pret: 49,80 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Crema cu venin de albine - Melitin 75ml aghoras. Crema cu venin de albine si minerale coloidale. Produs din gama remedii naturiste.

Beneficii:

Veninul de albine aflat in compozitia cremei Melitin contribuie, intr-o mare masura, la fluidificarea sangelui, fiind un bun stimulent circulator si avand proprietati anticoagulante. Totodata, este foarte cunoscut pentru utilizarea sa in cremele antiartritice, antireumatice È™i antirid. Pe de alta parte, trebuie remarcata sinergia care apare între uleiul de canepa, veninul de albine si nanoparticulele de aur, sinergie care face posibila gama semnificativa de efecte ale acestei creme.

Meletin crema cu venin de albine si minerale coloidale este recomandata mai ales persoanelor cu probleme articulare, de tipul artritei sau reumatismului. De asemenea, ea se poate utiliaza si in scop cosmetic.

Utilizare:

Datorita continutului mare de venin de albine (0,05%), aceasta crema se va utiliza cu atentie în zona fetei, testand mai intai daca nu produce inrosirea zonei. Cremele cu venin de albine sunt folosite în tratamentele cosmetice, chiar si la concentratii semnificativ mai mici decat cea din crema Melitin. Daca se doreste utilizarea acestei creme ca o crema tonica sau antirid, se va avea grija sa se aplice in cantitati foarte reduse, eventual in amestec cu uleiuri sau cu alte creme, testand cu atentie raspunsul pielii la aplicarea ei.

Ingrediente:

Aqua, Aurum Metallicum, Argentum Metallicum, Aloe Vera Gel, Cannabis Sativa Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Bee Venom, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate

 

Efectul principal al veninului de albine este acela ca previne problemele articulare si le trateaza in cazul in care sunt deja instalate.Veninul de albine este o sursa bogata de enzime, peptide si amine biogene. Exista cel putin 18 componente active din veninul care prezinta anumite proprietati farmaceutice (proteine, enzime, hormoni, saruri minerale, uleiuri eterice si alte substante volatile).

 

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Dermatologice

Cod produs - SKU: 24018