Poze Cupru coloidal bios - pur 500ml aghoras

     
Pin It


Cupru coloidal bios - pur 500ml aghoras

SKU: 24014

Pret: 24,90 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Cupru coloidal bios - pur 500ml aghoras. Antibiotic, antiviral, antimicotic, ajuta la sinteza colagenului. Produs din gama remedii naturiste

Traditia alchimica mentioneaza efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participa acesta, cunoscute deja de stiinta... moderna), mentionand de altfel despre acest rol al cuprului ca este in stransa legatura simbolica cu planeta Venus, reprezentanta frumusetii si a armoniei in traditia antica si medievala. Refacerea colagenului si efectele pe care le are astfel asupra pielii in general, conform unor studii moderne, ne arata o data in plus ca aceasta inteleapta asociere simbolica este pe deplin justificata.

Detalii produs:

Concentratia maxima de cupru in apa, admisa de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lunga durata, deci inghitirea ...accidentala a acestui produs nu este toxica, 1mg de cupru fiind cuprins in circa 133ml de produs.

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Mod de utilizare: Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.

 Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

 Compozitie: apa distilata, cupru 10ppm

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Tincturi

Cod produs - SKU: 24014