Poze CURCUMIN&PIPERINE 60CPS

     
Pin It


CURCUMIN&PIPERINE 60CPS

SKU: ZENY.00093

Pret: 83,60 RON

Stoc limitat

Pretul nu include taxa de livrare

Curcumin & Piperine de la Zenyth este un supliment alimentar 100% natural, care asociază curcumina – substanța activă din rădăcina de turmeric cu piperina – substanța activă din boabele de piper pentru o mai bună absorbție și pentru creșterea biodisponibilității.

Extractul de turmeric este considerat cel mai puternic antiinflamator natural și poate avea efecte similare cu antiinflamatoarele de sinteză, dar fără reacțiile adverse ale acestora.

Proprietati:

Are acțiune antiinflamatoare, antioxidantă și antitumorală.

Oferă protecție antivirală și antibacteriană.

Este hepatoprotectoare și gastroprotectoare.

Păstrează în limite normale colesterolul și glicemia.

Favorizează longevitatea

Îmbunătățește digestia și funcția hepatică.

Reduce rezistența la insulină. Ajută la combaterea inflamației.

Are acțiune neuroprotectoare și antidepresivă. Stimulează regenerarea celulară.

Contribuie la ameliorarea durerilor articulare

Ingrediente :Extract din rădăcină de turmeric (Curcuma longa), standardizat în 95% curcuminoide totale (500 mg/capsulă); extract standardizat cu minimum 95% piperină din fructe de piper-negru (Piper nigrum) (5 mg/capsulă); făină de orez (agent de încărcare); capsulă vegetală. Nu conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare :Utilizare: Câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, sau conform recomandării specialistului. Deoarece produsul conține ingrediente provenite din surse naturale, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiența sau siguranța produsului.

Atenționări: A se consuma cu 2 ore înainte sau la 2 ore după medicamente. Produsul nu este recomandat femeilor însărcinate, celor care alăptează sau persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente. Persoanele care suferă de disfuncții hepatice, litiază biliară sau probleme gastrointestinale vor consulta specialistul înainte de utilizare.

Asocierea produsului cu anticoagulante, antiagregante plachetare și antiinflamatoare poate intensifica acțiunea acestora.

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac. 

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor. Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare! 

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Actiuni multiple

Producator: Zenyth

Cod produs - SKU: ZENY.00093Produse similare