Poze FAINA DE CANEPA ECO 300gr CANAH

     
Pin It


FAINA DE CANEPA ECO 300gr CANAH

SKU: 17220

Pret: 23,20 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Faina proteica de canepa ECO este un ingredient perfect pentru asiugararea necesarului de protein in dietele vegane, vegetariene, in cele fara gluten, fara zahar sau fara lactoza.

Făina Proteică de Cânepă Hemp Essentials este realizată folosind metode tradiÅ£ionale într-un sistem modern de producÅ£ie: presare la rece a seminÅ£elor de cânepă, măcinare cu pietre de moară ÅŸi cernere.

Beneficii:

Bogată în proteine – conÅ£ine 33% proteină completă, cu toÅ£i aminoacizii esenÅ£iali, în proporÅ£ii diferite

Bogată în fibre (36%), în principal insolubile

Bogată în minerale precum potasiu, fosfor, magneziu, fier, zinc, cupru ÅŸi mangan.

Datorită faptului că nu au fost depistaÅ£i alergeni în compoziÅ£ia seminÅ£elor de cânepă ÅŸi a grijii cu care Canah face selecÅ£ia materiei prime Făină Proteică ECO de Cânepă Hemp Essentials este potrivită pentru persoanele care au intoleranÅ£ă la lactoză sau gluten ÅŸi pentru cei sensibili la alÅ£i alergeni.

Mod de utilizare:

Făina de Cânepă Hemp Essentials poate fi folosită creativ în reÅ£etele de pâine, turte, covrigei, paste făinoase, crackers, biscuiÅ£i săraÅ£i ÅŸi pentru a face deserturi sănătoase (plăcinte, muffins, tarte etc.).

Recomandăm folosirea făinii de cânepă în raport de 1:5 în amestec cu alte tipuri de făină. Pot fi utilizate făinurile tradiÅ£ionale, de grâu sau de secară. CombinaÅ£ia se poate face ÅŸi cu făinuri fără gluten (orez, amarant sau chia), obÅ£inând produse pentru dietele persoanelor cu intoleranÅ£ă la gluten.

Făina Proteică ECO de Cânepă Hemp Essentials provine din culturi certificate ecologic, obÅ£inute fără utilizarea substanÅ£elor chimice, fără intervenÅ£ii genetice ÅŸi care se află în armonie cu natură ÅŸi mediul înconjurător.

Făină Proteică de Cânepă Hemp Essentials e un produs al Canah, realizat într-un sistem de management al siguranÅ£ei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland.


0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Fara Gluten

Producator: Canah

Cod produs - SKU: 17220