Poze Hapciu Raceala Si Gripa R3 (Antiinflamator Si Antiinfectios) 30Cps Fares

     
Pin It


Hapciu Raceala Si Gripa R3 (Antiinflamator Si Antiinfectios) 30Cps Fares

SKU: 10872

Pret: 18,50 RON

Pretul nu include taxa de livrare

RACEALA SI GRIPA (ANTIINFECTIOS) 30cps FARES

CAPSULE cu efect ANTIINFLAMATOR SI ANTIINFECTIOS

Ce contine acest produs?

Scoarta de salcie (Cortex Salicis) Cretusca (Herba Ulmariae) Sovarv (Herba Origani) Extract de scoarta de salcie (Cortex Salicis) Extract de Astragalus (Astragalus membranaceus) Usturoi (Allium sativum) Ce alte substante mai contine acest produs? Acest produs nu contine alte substante adjuvante, nici arome sau coloranti

Cum actioneaza acest produs?

Cretusca are actiune antiinflamatoare si analgezica, datorita continutului in salicilati, compusi inruditi cu aspirina, fiind un antiinflamator natural. Prin continutul in ulei esential, sovarvul fluidifica secretiile bronsice, favorizand expectoratia, avand si o actiune bacteriostatica, dezinfectanta a cailor respiratorii superioare. Scoarta de salcie si extractul de salcie contin salicina, compus cu o structura similara aspirinei (alternativa naturala a aspirinei) avand bune proprietati antiinflamatoare si febrifuge. Salicilatii din scoarta de salcie sunt mai bine tolerati de organismul uman decat aspirina sintetica, avand actiune antiinflamatoare, antipiretica (de scadere a febrei), analgezica. Saponinele, flavonoidele si polizaharidele din Astragalus ii confera acestuia proprietati tonice, de adaptare a organismului la variatiile factorilor interni sau externi, stimuland sistemul imunitar la persoanele care sufera de diferite infectii; este eficient in caz de infectii respiratorii, avand proprietati antivirale; reduce durata si frecventa simptomelor neplacute aparute in caz de raceala si gripa. Principiile active din usturoi au proprietati antiinfectioase, antiseptice, bacteriostatice si bactericide asupra unui spectru larg de bacterii si virusuri. Are proprietati naturale antibiotice, cu efect in multe tipuri de infectii respiratorii fiind totodata un bun tonifiant al organismului. Are de asemenea proprietati febrifuge, fluidifiante a secretiilor bronsice, sedative si antigripale, util in profilaxia si tratarea infectiilor respiratorii. Prin asocierea in doze optime a produselor vegetale prezentate anterior, se asigura o actiune complexa antiinflamatoare, antiinfectioasa, antivirala, analgezica, febrifuga, decongestionanta, antitusiva.

Cand sa utilizam acest produs?

Acest produs se va utiliza la debutul unei viroze, la aparitia primelor simptome, si ca tratament de fond in sezonul rece la bolnavii care fac frecvent infectii ale cailor respiratorii superioare.

Cand este contraindicat sa utilizam acest produs?

Ulcer gastro duodenal in faza acuta.

Se poate utiliza acest produs concomitent cu alte medicamente?

Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Ce alte precautii mai trebuie luate cand utilizam acest produs?

Persoanele cu ulcer gastro duodenal in antecedente vor folosi cu prudenta acest produs.

Copiii pot sa utilizeze acest produs?

Copiii peste 7 ani pot consuma produsul. Pentru copiii care nu pot inghiti capsule intregi, se recomanda administrarea continutului cu miere, suc de fructe sau gem.

Care este doza recomandata?

Copii 7-14 ani => 1-2 capsule/zi, dupa mesele principale.

Copii peste 14 ani si adulti => 3-4 capsule/zi, dupa mesele principale. C

ontinutul unui flacon ajunge pentru cura minim recomandata de 7 zile.

Care este durata unei cure?

Cura dureaza 7-14 zile in infectii ale cailor superioare, respectiv 2-3 luni ca tratament de fond in timpul iernii.

Se poate consuma acest produs in timpul sarcinii si in perioada de alaptare?

Acest produs nu poate fi utilizat de catre femeile gravide si mamele care alapteaza.

Ce efecte secundare are acest produs?

La dozele recomandate nu se cunosc efecte secundare.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Imunitate

Producator: Fares

Cod produs - SKU: 10872