Poze IEDERAZIN CREMA IEDERA GALBENELE CONIFERE 50ML

  • Poze IEDERAZIN CREMA IEDERA GALBENELE CONIFERE 50ML
  • Poze IEDERAZIN CREMA IEDERA GALBENELE CONIFERE 50ML
     
Pin It


IEDERAZIN CREMA IEDERA GALBENELE CONIFERE 50ML

SKU: ELPL.00093

Pret: 16,80 RON

Disponibil stoc depozit

Pretul nu include taxa de livrare

Crema pe baza de iedera, galbenele si rasina de conifere. Adjuvant in tratamentul nodulilor ganglionilor (limfatici, tiroidieni) inflamati, bolilor de piele, vergiturilor.


Produs cosmetic pentru ingrijire corporala, cu actiune antiinflamatoare, antitumorala, antiseptica, antivergituri, decongestiva, cicatrizanta, de favorizare a proceselor de epitelizare, vitaminizante, calmante.

Ingrediente: extract de iedera, galbenele si boabe verzi de cafea, ulei esential de lamaie, extract uleios de rasina de conifere, ceara de albine, ulei de palmier solidificat, ulei de masline, glicerina, vaselina. Produs cosmetic pentru îngrijire corporala, cu actiune antiinflamatoare, antitumorala, antiseptica, antivergituri, decongestiva, cicatrizanta, de favorizare a proceselor de epitelizare, vitaminizante, calmante.

UTILIZARE: aplicatii locale, extern, de 2-3 ori pe zi pe zonele afectate. Se poate utiliza în tratamentul bolilor de piele, nodulilor, arsuri, eczeme, ganglionilor (limfatici, tiroidieni) inflamati, vergituri.

Componentele principale ale produsului sunt: ulei esential bogat în alfa si beta-tuiona, fencona, polizaharide, acizi terpenici (rezinici)-abietic, levopimaric, dextrosapinic; acizi aromatici sau alifatici-acid benzoic si derivaÅ£ii fenil propanici (acid cinamic, ferulic, cumaric); rezinoli (alcooli aromatici superiori, fenoli, alcooli terpenoidici), ceruri, glicoproteine, flavonoide, acizi polifenoloci.

ACTIUNE SI UTILIZARI: antiseptica, antalgica, tonica, antiedematoasa, antiinflamatoare, reconfortanta, cicatrizanta, antireumatismala, anticanceroasa. Se utilizeaza ca ADJUVANT in tratamentul nodulilor, ganglionilor (limfatici, tiroidieni) inflamati, afectiuni ale pielii, eczeme, arsuri, contuzii, dureri reumatismale, articulatii dureroase, ca adjuvant in tratamentul cancerului ganglionilor limfatici, în boli hemoroidale (hemoroizi externi), fisuri anale.

Atentionari: Nu poate fi utilizat de persoanele care au alergie la unul din ingredientele folosite. A nu se lasa la indemana copiilor!

In tratamentul papiloamelor, este necesara consultarea uni medic dermatolog si împreuna cu acesta se va armoniza tratamentul alopat cu cel naturist.

Prezentare: Cutii sau tuburi de 30 ml, 50 ml, 100 ml.

Termen de valabilitate: A se utiliza de preferinta inainte de  data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Conditii de pastrare:  A se pastra la loc uscat si racoros la temperatura de  15-25°C.


Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Unguente Creme Geluri, Remedii

Producator: Elzin Plant

Cod produs - SKU: ELPL.00093Produse similare