Poze Imunocaps 50Cps

     
Pin It


Imunocaps 50Cps

SKU: FARM.00018

Pret: 15,60 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Imunocaps determina cresterea capacitatii de aparare a organismului la infectii bacteriene, virale.

Caracteristici: Imunocaps contine o combinatie eficienta de substante  biologic  active  care  determina cresterea  capacitatii  de  aparare a organismului la infectii bacteriene,  virale. Este un imunostimulator bland, eficace in cazul infectiilor, mai ales gripale. Echinacea purpurea si-a dovedit eficatitatea in cresterea capacitatii de aparare a  organismului la infectii: este un imunostimulator ce actioneaza prin cresterea capacitatii nespecifice de aparare a organismului; activeaza fagocitoza si stimuleaza fibroblastii. Polenul este produs al stupului cu foarte multe utilizari datorita continutului bogat in vitamine, minerale. Ginsegul siberian este imunomodulator, creste imunitatea umorala si celulara prin stimularea celulelor imunocompetente, in special a limfocitelor T-helper. Imbunatateste rezistenta organismului si reduce frecventa imbolnavirilor. Fructele de maces au continut foarte ridicat in vitamina C (1000mg%). Imunocaps aduce un aport de vitamine: complex B, vitamina C, care ajuta la sustinerea functionarii organismului in caz de gripa, raceala. Este antioxidant si adaptogen crescand capacitatea organismului la diversi agenti infectiosi cat si la stres.

Recomandari: Imunocaps se recomanda pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului la agenti infectiosi; este eficient in caz de gripa si raceala.

Ingrediente: echinaceea purpureea, polen, ginseng siberian, maces, vitamina C

Administrare: 1 cps x 2/zi

Prezentare: flacon cu 50 capsule

  • este util in tuse, raceala, guturai
  • tonifica sistemul imunitar
  • aduce un aport important de vitamine si minerale
  • este antioxidant si adaptogen
  • este bine tolerat de organism

Produsele naturale pentru sanatate marca FarmaClass au ingrediente active 100% naturale. Acestea au concentratii optime de substante biologic active cu eficienta maxima. Formulele produselor au fost concepute si testate in colaborare cu importanti medici de specialitate din tara si strainatate.
Produsele FarmaClass sunt fabricate in Romania sub control strict al calitatii si sigurantei alimentare (certificare ISO).

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Imunitate

Producator: FarmaClass

Cod produs - SKU: FARM.00018