Poze Lampa din cristale de sare prisma - usb monte

     
Pin It


Lampa din cristale de sare prisma - usb monte

SKU: 23664

Pret: 29,10 RON

Pretul nu include taxa de livrare

LAMPA DIN CRISTALE DE SARE PRISMA - Modelul USB MONTE

Modelul este sub forma de prisma. Produsul face partea din gama remedii naturiste.

Esenta produselor din sare o reprezinta cristalele exploatate din Himalaya.Originea lor se dateaza de acum 250 milioane de ani. Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta originala a acestei "ciorbe preistorice". Cristalul de sare Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic.In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya.

In India si in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant.

Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina.

Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din muntii Himalaya. Acestea isi au originea in timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani. Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta preistorica. Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic. In timp ce apa din marile preistorice s-a evaporat, sarurile au absorbit razele soarelui. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate in muntii Himalaya. In India si Tibet Himalaya este adorata ca o sfanta. Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscuta si de medicina de astazi. Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina.
Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice.

Au capacitatea de a elimina electrosmogul!


Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care daunează organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. In cristale se concentreaza puterea veche de 250 de milioane de ani a marilor preistorice (izvorul vietii terestre!), a muntilor Himalaya, a cristalelor si a spiritualitatii. Si nu in ultimul rand sunt extraordinar de frumoase.

Mod de utilizare:

  • Tulburari de somn si de concentrare - langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului.
  • Electrosmog - langa calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice.
  • In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat.
  • Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

Domenii de utilizare:

Poate ameliora tulburarile de somn si concentrare
Neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice(calculator, televizor, etc.) Are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm Ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare In afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, este un ornament decorativ al caminului nostru

Lampile cu sare se pot folosi numai in interior.

Atentie, lamprile trebuie ferite de umezeala.
Inainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o carpa usor umeda, sau aproape uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Prima data trageti conexiunea din soclu, pe urma, dupa schimbarea becului, strangand arcul, asezati si impingeti dulia inapoi in cavitatea din sare, si asezati conexiunea din plastic inapoi in orificiu.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Candele si Lampi

Producator: Monte Salt Crystal

Cod produs (SKU): 23664Produse similare