Poze Lumanari Terapeutice Urechi 10 Buc. Bio Flora

     
Pin It


Lumanari Terapeutice Urechi 10 Buc. Bio Flora

SKU: 6715

Pret vechi: 71,80 RON Reducere 17%

Pret nou: 59,95 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Recomandari:

Indicatii:

Dureri de gat: se aplica in cele doua urechi sau pe vertebrele 6 sti 7 cervicale.

Otita acuta: se aplica in scobitura din spatele urechii activandu-se nodurile limfatice.

Sinusita maxilara: se va trata pe oasele sinusoidale sau in urechi. Boli psihice: se aplica pe vertebrele 6-7 cervicale, 8-9 toracale, 4-5 lombare sau in urechi.

Brate, genunchi: Se aplica pe punctul dureros.

Pielonefrita, lumbago: se aplica intre vertebrele 4-5 lombare, sau 10 cm sub ombilic in centrul energetic numarul 2.

Boli ale ovarului si ale prostatei: se aplica la 10 cm sub ombilic, in centru energetic nr.2, sau pe spate la inaltimea ombilicului.

Compozitie:

Structura lumanarii este din panza de in, imbibatata cu ceara de albine si uleiuri aromatice precum si cu extract de curcuma.

Administrare:

In catul ototelor maxilare si frontale: 3-10 tratamente, dureri de cap, migrene, boli neurologice: 1-6 tratamente.

Tratamentul incepe cu masajul urechilor obtinand astfel linistea bolnavului si se continua cu un masaj usor in zona inflamatiilor, asiguransu-se un ambient calm. Vom pregati la indemana un vas cu apa in care vom stinge restul de lumanare nearsa. Bolnavul va fi asezat inai pe partea stanga apoi pe partea dreapta de fiecare data avand grija ca urechile sa fie prizontale. Pentru apararea peilii de eventualul scrum foarte fin rezultat, vom utilita o bucata de tifon sau o batista de hartie. Asezam lumanarea la ureche, avand grija sa fie cat mai bine etansata si o aprindem. Lumanarea va arde pana la semn, dupa care o stingem in vasul cu apa. Daca o desfacem vom vedea reziduurile care au fost extrase, pe peretii laterali ai lumanrii. Este important sa tratam ambele urechi pentru ca echilibrul celor doua emisfere cerebrale sa sew pastreze. Prin urechi putem curata tot corpul fizic, deoarece tratamentul va avea efect asupra sistemului digestiv, precum si asupra sistemului nervos si cardiovascular, ba chiar va pune in miscare nodurile limfatice.

Durata unui tratament poate fi in medie de 20 de minute. Procedura nu are efecte secundare si poate fi utilizata indiferent de varsta sau sex.

Actiuni:

Lumanarea TADE este executata prin procedee manuale, ingloband astfel o mare cantitare de bioenergie. Are o lungime de 23 cm, este in forma de palnie, producand prin ardere efectul de „horn vacuumat”, prin care toxinele acumulate sunt extrase din corpul uman. Structura lumanarii este din ptnza de in, imbibata cu ceara de albine si uleiuri aromatice precum si cu extract de curcuma. Aceasta este o planta indiana cu efect energetic, antiinflamator si depurativ deosebit de puternic. Prin ardere focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente pozitive, care demareaza procesul de autovindecare al organismului. Intotdeauna lumanarea se va aprinde la extremitatea mai larga, dupa care se va aseza pe suprafata de tratat. In cazul utilizarii lumanarii la o ureche cu timpanul ranit sau lipsa, lumanarea se va aseza in scobitura din spatele urechii. Este de preferat ca tratamentul in urechi sa fie efetuat de o alta persoana. Tratamentul cu lumanarea TADE se aplica nu numai in cazul bolilor avand ca efect secundar durerile fizice, ci si pentru curatirea psihica si spirituala a organismului uman, fara de care nu este posibila revenirea la paramentrii de sanatate optima.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Lumanari terapeutice

Producator: Tade Bioflora

Cod produs - SKU: 6715Produse similare