Poze MUMIE-EXTRACT PURIFICAT DE RASINA 60CPR

     
Pin It


MUMIE-EXTRACT PURIFICAT DE RASINA 60CPR

SKU: DAMG.00012

Pret: 36,70 RON

Disponibil stoc depozit

Pretul nu include taxa de livrare

MUMIE-EXTRACT PURIFICAT DE RASINA 60CPR. Util în peste 50 de afecțiuni.


Peste 25 de substanțe organice și minerale.

Tonifiant puternic, modulează imunitatea.

Favorizează refacerea cartilajului articular.

Ajută la reducerea glicemiei.

Ajută la reglarea pH-ului de la nivelul stomacului.

Produs disponibil sub formă de tablete și capsule.

 

Rășina Mumie este cunoscuta și utilizată de aproximativ 3000 de ani, în peste 50 de afecțiuni. Această rășină se găsește în munții Podișului Tibet și Pamir, la înălțimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezintă sub o formă vâscoasa având culoare brun închis și un gust amar. Rășina Mumie este cunoscută sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munților, etc.

Compoziție :

În compoziția sa intră un întreg complex de substanțe organice și minerale (25 până la 40): produse de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanină, alanină, arginină, tirozină, lizină, serină, valină, metiomină, glicină, acid aspartic, acid glutamic) și alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice și alți compuși și, de asemenea, macro- și microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

 

Acțiuni: imunostimulator (stimulează divizunea limfocitelor T și a limfocitelor B), detoxifiant (elimină reziduurile și toxinele din organism), tonic și energizant puternic, regenerant și întineritor, influențează pozitiv funcționarea sistemului nervos și endocrin, sistemului osos, sistemului respirator și cardiovascular, sistemului urinar și reproducător și a întregului tub digestiv.

 

Mod de administrare:

Se ia intern în funcție de greutatea corporală, după cum urmează:

Până la 70 kg : 0,2 gr. de 2 ori pe zi Între 70-80 kg : 0,3 gr. de 2 ori pe zi;

Între 80-90 kg : 0,3- 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg: 0,5 gr. de 2 ori pe zi;

 

Durata unei cure: 25-30 de zile. În cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta după o pauză de 5-10 zile.

 

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației (vezi inscripționare pe spatele blisterului).

Informațiile cu privire la lot se vor citi astfel : numar lot, ziua, luna, anul.

 

Contraindicații: este contraindicat femeilor gravide și celor care alăptează, copiilor în vârstă de până la 3 ani.

Este contraindicat consumul de alcool în perioada administrării.

 

Observații: Datorită faptului că Extractul purificat de rășină Mumie – prof. dr. Marioara Godeanu® nu conține stabilizatori, conservanți, amelioratori de textură sau alți aditivi, fiind prin urmare un produs 100% natural, de natură vâscoasă, conform caracteristicilor sale fizico-chimice, este sensibil la variațiile de temperatură, căldură sau umiditate. De aceea, unele pastile pot să prezinte în timp un aspect ușor neuniform sau să fie puțin moi.

 

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar ce nu înlocuiește un regim alimentar variat și nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.A nu se depăși doza zilnica recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Actiuni multiple, Suplimente, Remedii

Producator: Damar

Cod produs - SKU: DAMG.00012Produse similare