Poze MUMIE-EXTRACT RASINA+PROPOLIS 60CPR

     
Pin It


MUMIE-EXTRACT RASINA+PROPOLIS 60CPR

SKU: DAMG.00013

Pret: 37,80 RON

Disponibil stoc depozit

Pretul nu include taxa de livrare

MUMIE-EXTRACT RASINA+PROPOLIS 60CPR supliment cu actini multiple!

Peste 50 de substante organice si minerale.

Util în peste 60 de afectiuni.

Ajuta la reducerea durerilor si inflamatiilor articulare.

Favorizeaza refacerea cartilajului articular.

Contribuie la reducerea în volum a prostatei.

Ajuta la reglarea tensiunii arteriale.

Protejeaza ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine.

Protejeaza împotriva virozelor respiratorii.

Contine toate vitaminele, cu exceptia vitaminei K.

Produs disponibil sub forma de tablete si capsule.

 

Extract purificat de rasina Mumie cu Propolis - prof. dr. Marioara Godeanu® este un complex naural cu efecte sinergice, care înglobeaza într-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rasinei Mumie cu propolis este potentata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente în cele doua componente în lupta împotriva diverselor afectiuni.

 

Rasina Mumie este cunoscuta si utilizata de aproximativ 3000 de ani în peste 50 de afectiuni. Aceasta rasina se gaseste în muntii Podisului Tibet si Pamir, la înaltimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezinta sub o forma vascoasa, avand culoarea brun închis si un gust amar. Rasina Mumie este cunoscuta sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stancilor, ulei de munte, sangele muntilor, etc.

 

Propolisul este un produs de digestie al albinelor si este cules de pe mugurii de plop si arin, de pe frunzele, mugurii si scoarta coniferelor si a plopilor, a salicaceelor (salcii) si a prunilor. Producerea lui este concomitenta cu cea a mierii si este realizata de catre albinele specializate. Produsele rasinoase recoltate de albine, de pe speciile mai sus enumerate, sunt amestecate cu secretii salivare si ceara. Propolisul se prezinta sub o forma solida, cu aspect de rasina si o culoare care variaza între negru, maro si verde.

Compoziție:

Rasina Mumie - în compoziția sa intra un întreg complex de substanțe organice si minerale (între 25 si 40): produse de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, axalic), aminoacizi (fenilalanina, alanina, arginina, tirozina, lizina, serina, valina, metiomina, glicina, acid aspartic, acid glutamic) si alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alți compusi, si de asemenea macro- si microelementele: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.

Propolis - conţine: derivați flavonici (flavonoidele), acid feluric (activ contra germenilor Gram pozitiv si Gram negativ), ceruri, aminoacizi, polen, balsamuri, fermenți, microelemente (fier, cupru, aur, magneziu, calciu, zinc, mangan, crom, nichel, cadmiu, vanadium, wolfram, cobalt, strontium, siliciu, staniu, iridium), substanțe antibiotice, rasini, acizi aromatici, acizi. Conține toate vitaminele cunoscute cu excepția vitaminei K.

 

Acțiuni: imunomodulator (stimuleaza diviziunea limfocitelor T si a limfocitelor B), detoxifiant (elimina reziduurile si toxinele din organism), tonic si energizant puternic, regenerant si întineritor, acționeaza sinergic în lupta împotriva radicalilor liberi, responsabili ai procesului de îmbatranire prematura sau accelerata a organismului, influențeaza pozitiv funcționarea sistemului nervos si endocrin, a sistemului osos, a aparatului respirator si cardiovascular, a sistemului urinar si reproducator si a întregului tub digestive, vasodilator si hipotensiv, antimicrobian, antibacterian, antiparazitar si antivirotic, cicatrizant, antispastic, antiseptic bucal, stimulator al refacerii țesuturilor afectate de rani, taieturi, arsuri, degeraturi, protector împotriva radiațiilor Roentgen si de alta natura

 

Mod de administrare: se ia intern, în funcție de greutatea corporala, dupa cum urmeaza:

Pana la 70 kg – 0,2 gr. de 2 ori pe zi Între 70-80 kg – 0,3 gr. de 2 ori pe zi;

Între 80-90 kg – 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg – 0,5 gr. de 2 ori pe zi;

 

Durata unei cure: 25-30 de zile.

În cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta dupa o pauza de 5-10 zile.

 

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricației (vezi inscripționare pe spatele blisterului). Informațiile cu privire la lot se vor citi astfel : numar lot, ziua, luna, anul.

 

Contraindicații: este contraindicat femeilor gravide si celor care alapteaza, copiilor în varsta de pana la 3 ani, cat si celor care prezinta reacții alergice la produsele apicole.

Este contraindicat consumul de alcool în perioada administrarii.

 

Observații: datorita faptului ca Extractul purificat de rasina Mumie cu propolis – prof. dr. Marioara Godeanu® nu conține stabilizatori, conservanți, amelioratori de textura sau alți aditivi, fiind prin urmare un produs naturist 100%, de natura vascoasa, conform caracteristicilor sale fizico-chimice, este sensibil la variațiile de temperatura, caldura sau umiditate. De aceea, unele pastile pot sa prezinte în timp un aspect usor neuniform sau sa fie puțin moi.

Atenție: Acest produs este un supliment alimentar ce nu înlocuieste un regim alimentar variat si nu se substituie tratamentului medicamentos prescris de medic.A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la îndemana si la vederea copiilor mici.

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Actiuni multiple, Suplimente

Producator: Damar

Cod produs - SKU: DAMG.00013Produse similare