Poze N-ACETYL L-CARNITINE 60CPS

     
Pin It


N-ACETYL L-CARNITINE 60CPS

SKU: ZENY.00068

Pret: 36 RON

Stoc limitat

Pretul nu include taxa de livrare

Supliment alimentar, recomandat pentru protecție antioxidantă, creșterea rezistenței la efort, menținerea metabolismului energetic normal, funcționarea normală a sistemului nervos și a celui cardiovascular. 

Proprietati:

L-carnitina este un aminoacid esențial care se găsește în concentrații mari în creier, nervi, inimă, ficat și în celulele spermatice. Cea mai mare cantitate de L-carnitină se găsește în inimă, fiind folosită ca suport energetic și pentru detoxifierea mușchiului cardiac. De asemenea, L-carnitina este adjuvant util în curele de slăbire, deoarece intervine în metabolismul grăsimilor, transportând în mitocon-drii acizii grași. La nivelul mitocondriei, acizii grași sunt utilizați pentru eliberarea de energie (adenozin trifosfat – ATP). 

Ingrediente/capsulă: Monoclorhidrat de N-acetyl-L-carnitină 550 mg, capsulă: gelatină.

Nu contine lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici! 

Mod de administrare: Utilizare: Adulți: câte o capsulă de 1-2 ori/zi, pe stomacul gol sau conform recomandării consultantului de specialitate. L-carnitina se asociază cu D-riboză, Coenzima Q10, cu care acționează sinergic, mărind producția de energie sub formă de ATP (adenozin trifosfat). 

Precauții și contraindicații: Femeile însărcinate sau care alăptează vor consulta medicul înainte de utilizare. Persoanele cu hipertensiune, diabet, afecțiuni vasculare periferice, hipotiroidie, afecțiuni hepatice sau renale vor consulta medicul pentru stabilirea dozei. 

Efecte secundare și interacțiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului poate cauza disconfort gastrointestinal minor, oboseală, amețeli, diaree, prurit. Flaconul conține un plic pentru absorbirea umidității. A nu se consuma!

Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de data de: vezi pe capac. 

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Tara de origine: Romania 

Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor. Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare! 

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitalizante si Energizante

Producator: Zenyth

Cod produs - SKU: ZENY.00068