Poze Natural Potent 4Fiole Naturalia Diet

     
Pin It


Natural Potent 4Fiole Naturalia Diet

SKU: 11130

Pret: 60,20 RON

Pretul nu include taxa de livrare

NATURAL POTENT 4fiole NATURALIA DIET

Indicatii:

Se foloseste in ameliorarea starilor de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, insomnii, incaruntire premetura, impotenta sexuala.

Compozitie:

Solutia este preparata din ierburi salbatice proaspete, dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere.

Administrare:

Se bea o sticluta de 10 ml cu 15 minute-o ora inainte de actul sexual. se recomanda : o fiola pe zi pentru intretinerea sanatatii, pentru tratament se recomanda o cura de 16 sticlute.

Precautii:

prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima.administrarea produsului concomitent cu bauturile nu este indicata.nu se recomanda adolescentilor.administrarea de lunga durata este singura si fara efecte secundare.deoarece in urma administrarii acestui produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai multe ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati.

Actiuni:

Produsul are functia de a intari spiritul, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Combate sterilitatea, creste dinamica sexuala. Deoarece in urma administrarii acestul produs durata contactului sexual se prelungeste,repetandu-se de mai mult ori,se recomanda un consum plus de proteine si hidrocarbonati.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Fertilitate si Virilitate

Producator: Naturalia Diet

Cod produs - SKU: 11130Produse similare