Poze Neuro Protect 40 capsule FarmaClass

     
Pin It


Neuro Protect 40 capsule FarmaClass

SKU: FARM.00075

Pret: 25,90 RON

Pretul nu include taxa de livrare

NeuroProtect contine substante naturale biologic active ce intervin favorabil in mentinerea starii de functionare si sanatate a creierului. Reduce pierderea progresiva a neuronilor cauzata de imbatranirea sau lezarea SNC, procese ischemice cerebrale; stimuleaza neurogeneza si regenerarea neuronilor prin actiune similara cu a factorilor de crestere neuronali. Extractul standardizat de Ginkgo biloba imbunatateste circulatia sangvina (in special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria, cat si alte functii ale creierului. Curcuma longa (turmeric), prin dizolvarea microplacilor care se formeaza intre neuronii din creier, duce la incetinirea semnificativa a aparitiei simptomatologiei bolii Alzheimer si efectelor ei. Extractul standardizat de Lycium barbarum (goji), prin moleculele sale de polizaharide unice si proprietatile sale antioxidante, impiedica imbatranirea

Recomandari: NeuroProtect intarzie procesele naturale ale imbatranirii si mentine un tonus general ridicat, amelioreaza simptomele neplacute legate de varsta inaintata; protejeaza celulele si tesuturile organismului de atacul oxidativ nociv al radicalilor liberi pe care ii poate neutraliza si elimina. Ajuta la cresterea capacitatii de invatare, memorare si redare a informatiilor, fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia, imbunatatirea starii emotionale, sociabilitatea, adaptabilitatea, capacitatea motorie.

1 capsulă conţine:..mg/cps

  • Ginkgo biloba extract standardizat 24/6........................60.0
  • Curcuma longa (turmeric)......70.0
  • Lycium barbarum extractnstandardizat (fructe de Goji)...50.0
  • Vitis vinifera extract (seminÈ›e de struguri roÈ™ii).......20.0
  • Fosfatidilcolina.............................30.0
  • Lecitina.............................................30.0

Doza recomandata: 1 cps x 2/zi, administrate pana la ora 16.00, in timpul meselor. Se recomanda administrarea minim 3 luni a produsului.

Proprietati terapeutice: Incetineste procesele de imbatranire la nivel cerebral

Produs din gama FarmaClass Therapy Line.

Produsele naturale pentru sanatate marca FarmaClass au ingrediente active 100% naturale. Acestea au concentratii optime de substante biologic active cu eficienta maxima. Formulele produselor au fost concepute si testate in colaborare cu importanti medici de specialitate din tara si strainatate.
Produsele FarmaClass sunt fabricate in Romania sub control strict al calitatii si sigurantei alimentare (certificare ISO).

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Sistem nervos si Memorie

Producator: FarmaClass

Cod produs (SKU): FARM.00075Produse similare