Poze Pasta Dinti Forte 50Ml Viva Natura

     
Pin It


Pasta Dinti Forte 50Ml Viva Natura

SKU: 7342

Pret: 10,40 RON

Pretul nu include taxa de livrare

GennaDent – Forte este o pastă de dinÈ›i 100% naturală, având cea mai mare concentraÈ›ie de substanÈ›e active din plante din gama GennaGent pentru îngrijire a dinÈ›ilor, fiind, in acelasi timp, ecologica si avand un efect de regenerare a tesuturilor cu care vine in contact.

Este foarte puternică È™i acÈ›ionează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a È›esuturilor. Pasta de dinÈ›i Forte are rezultate remarcabile în tratarea parodontozelor, sângerărilor gingivale È™i are un rol protector, împiedicând apariÈ›ia cariilor È™i a formării tartrului.

Compozitie: argila activa, propolis, aloe vera, rozmarin, salvie.

Formula pastei de dinÈ›i Forte conÈ›ine o cantitate mare de propolis, aloe vera, ulei de tea tree È™i 24 de plante medicinale (rozmarin, cimbriÈ™or, fenicul, lemn dulce, roiniță, sunătoare, eucalipt, ciuÈ™oare, busuioc, etc.). Toate aceste ingrediente valoroase, împreună cu argila activă, au puternice efecte antibiotice, antimicotice, antibacteriene È™i dezinfectante, ajutând la tratarea afecÈ›iunilor gingivale È™i parodontozei. Parodontoza este o afecÈ›iune cauzată de placa bacteriană, care în timp determină distrugerea È›esutului gingival, iar în stadiile avansate, a ligamentelor dentare.

Laboratoarele Genna – VivaNatura folosesc în compoziÈ›ia pastei de dinÈ›i Forte argila activă, care are multiple proprietăți benefice asupra sănătății dentare È™i gingivale. Este un puternic remineralizant (conÈ›ine: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), este detoxifiant, cu o capacitate mare de a absorbi toxinele È™i astfel mirosul neplăcut al gurii, echilibrează pH-ul, neutralizând hiperaciditatea, È™i are efecte antiseptice, dezinfectante.

Pasta de dinÈ›i Forte conÈ›ine aloe vera, planta minune, care determină calmarea inflamaÈ›iilor gingivale, reducând agresivitatea florei bucale ce determină inflamaÈ›ia. Alături de argilă, aceasta are un rol cicatrizant, regenerant. Aloe Vera întăreÈ™te, de asemenea, efectele vindecătoare, hrănitoare ale plantelor, ajutând gingiile să se refacă È™i să se fortifice.

Contine 100 % substante naturale.

Mod de utilizare: se recomandă utilizarea pastei de dinÈ›i Forte după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se menÈ›ină pe dinÈ›i È™i pe gingii minim 5-10 minute. Pentru a obÈ›ine rezultate maxime este bine să se menÈ›ină cât mai mult timp posibil.

Folosita in mod curent, ea este de un real folos in cazuri de parodontoze, sangerari gingivale, protectie impotriva cariilor si a tartrului.

Aroma: ulei volatil de Phoeniculum vulgare (fenicul).

Nu formeaza spuma si nu contine fluor.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Igiena Orala

Producator: VivaNatura

Cod produs - SKU: 7342Produse similare