Poze Pasta dinti gennadent argentum 80ml viva natura

     
Pin It


Pasta dinti gennadent argentum 80ml viva natura

SKU: 24419

Pret: 12,70 RON

Pretul nu include taxa de livrare

GennaDent – Argentum este o pastă de dinÈ›i 100% naturală cu actiune antitartru si anticarie.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. 

Are la baza o  formulă ce aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pasta de dinÈ›i Argentum are un conÈ›inut bogat de substanÈ›e active din plante care, împreună cu argintul È™i cuprul coloidal, oferă o protecÈ›ie sporită împotriva formării tartrului È™i apariÈ›iei cariilor. Argintul È™i cuprul coloidal din compoziÈ›ie au o acÈ›iune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă È™i de stimulare a regenerării È›esuturilor.

Continut: formula unică a pastei de dinÈ›i Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care menÈ›ionăm: rozmarin, cimbriÈ™or, fenicul, cuiÈ™oare, scorÈ›iÈ™oară, salvie, coada È™oricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint È™i cupru) È™i propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecÈ›ioase. Sunt niÈ™te antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor È™i astfel, apariÈ›ia cariilor, a aftelor È™i stomatitelor bucale, a abceselor dentare È™i infecÈ›iilor.

Argintul și cuprul coloidal din compoziție au o acțiune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor.

Argila are, de asemenea, o acÈ›iune antiseptică, purificatoare (absoarbe toxinele È™i mirosurile neplăcute), restabileÈ™te echilibrul acido-bazic, neutalizând hiperaciditatea la nivel bucal (pe fondul căreia apar problemele dentare È™i gingivale). Împreună cu aloe vera au efecte regeneratoare È™i cicatrizante. Plantele ajută la întărirea smalÈ›ului dinÈ›ilor, la fortifierea È™i calmarea gingiilor.

Indicatii: GennaDent Argentum este recomandă atât în cazul gingivitelor, parodontozelor, cât È™i pentru periajul zilnic, datorită efectelor excepÈ›ionale pe care le are asupra sănătății gingivale È™i a dinÈ›ilor. ConÈ›ine ulei volatil de portocale, care îi conferă o aromă plăcută È™i asigură o senzaÈ›ie de prospeÈ›ime.

Utilizare: se recomandă folosirea pastei de dinÈ›i Argentum după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se menÈ›ină pe dinÈ›i È™i pe gingii încă 3-5 minute.

Nu formează spumă și nu conține fluor.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Igiena Orala

Producator: VivaNatura

Cod produs - SKU: 24419Produse similare