Poze Pasta dinti gennadent forte 80ml viva natura

     
Pin It


Pasta dinti gennadent forte 80ml viva natura

SKU: 24434

Pret: 12,70 RON

Pretul nu include taxa de livrare

GennaDent – Forte este o pastă de dinÈ›i 100% naturală cu actiune antitartru si anticarie.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 100% substanțe naturale.

Aceasta formula are cea mai mare concentraÈ›ie de substanÈ›e active din plante din gama GennaGent pentru îngrijire a dinÈ›ilor.

Indicatii: Este foarte puternică È™i acÈ›ionează profund la nivelul gingiilor, determinând un efect de regenerare a È›esuturilor. Pasta de dinÈ›i Forte are rezultate remarcabile în tratarea parodontozelor, sângerărilor gingivale È™i are un rol protector, împiedicând apariÈ›ia cariilor È™i a formării tartrului.

Continut: formula pastei de dinÈ›i Forte conÈ›ine o cantitate mare de propolis, aloe vera, ulei de tea tree È™i 24 de plante medicinale (rozmarin, cimbriÈ™or, fenicul, lemn dulce, roiniță, sunătoare, eucalipt, ciuÈ™oare, busuioc, etc.). Toate aceste ingrediente valoroase, împreună cu argila activă, au puternice efecte antibiotice, antimicotice, antibacteriene È™i dezinfectante, ajutând la tratarea afecÈ›iunilor gingivale È™i parodontozei. Parodontoza este o afecÈ›iune cauzată de placa bacteriană, care în timp determină distrugerea È›esutului gingival, iar în stadiile avansate, a ligamentelor dentare.

Laboratoarele Genna – VivaNatura folosesc în compoziÈ›ia pastei de dinÈ›i Forte argila activă, care are multiple proprietăți benefice asupra sănătății dentare È™i gingivale. Este un puternic remineralizant (conÈ›ine: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), este detoxifiant, cu o capacitate mare de a absorbi toxinele È™i astfel mirosul neplăcut al gurii, echilibrează pH-ul, neutralizând hiperaciditatea, È™i are efecte antiseptice, dezinfectante.

Pasta de dinÈ›i Forte conÈ›ine aloe vera, planta minune, care determină calmarea inflamaÈ›iilor gingivale, reducând agresivitatea florei bucale ce determină inflamaÈ›ia. Alături de argilă, aceasta are un rol cicatrizant, regenerant. Aloe Vera întăreÈ™te, de asemenea, efectele vindecătoare, hrănitoare ale plantelor, ajutând gingiile să se refacă È™i să se fortifice.

Propolisul este compus din răşini vegetale, balsam de diferite compoziÅ£ii, ceară, uleiuri eterice, fier, microelemente – cupru, zinc, mangan, cobalt, la care se adăugă polen, flavonoide, secreÅ£ii ale glandelor salivare ale albinelor. Este un bun stimulator al refacerii Å£esuturilor afectate de aceea propolisul vindeca mucoasa bucală ÅŸi este benefic în sângerările gingiilor. Studiile moderne privitoare la proprietăţile acestui preparat natural i-au uimit pe oamenii de ÅŸtiinţă: nu mai puÅ£in de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzând ÅŸi varietăţile lor) sunt distruse de către propolis, care este cel mai puternic medicament antiinfecÅ£ios cunoscut.

Utilizare: se recomandă folosirea pastei de dinÈ›i Forte după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se menÈ›ină pe dinÈ›i È™i pe gingii minim 5-10 minute. Pentru a obÈ›ine rezultate maxime este bine să se menÈ›ină cât mai mult timp posibil in contact cu dintii.

Nu formează spumă şi nu conţine fluor.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Igiena Orala

Producator: VivaNatura

Cod produs - SKU: 24434Produse similare