Poze PASTA DINTI PARADONTIK 75ml VIVA NATURA

     
Pin It


PASTA DINTI PARADONTIK 75ml VIVA NATURA

SKU: 23566

Pret: 24,20 RON

Pretul nu include taxa de livrare

PASTA DINTI PARADONTIK 75 ml VIVA NATURA conÈ›ine 99,7% substanÈ›e naturale.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Indicatii: sângerări gingivale, inflamaÈ›ii, respiraÈ›ie urât mirositoare, parodontoza.

Factorul determinant al acestor probleme este placa bacteriană, care în timp evoluează spre distrugerea È›esutului gingival, iar în stadiile avansate, a ligamentelor dentare. Însă, o consecinÈ›a definitivă este creÈ™terea mobilității dentare È™i pierderea dinÈ›ilor.

GennaDent Parodontik cu argilă, zeolit ÅŸi oregano este o pastă de dinÈ›i 99,7% naturală, cu o eficiență sporită pentru toÅ£i utilizatorii, È™i, în special, pentru persoanele cu probleme gingivale.

Pasta de dinÈ›i GennaDent Parodontik, este indicată atât pentru igiena dentară zilnică, cât ÅŸi ca ajutor natural ÅŸi eficient în ameliorarea parodontozei

GennaDent Parodontik are avantajele unei paste de dinti obișnuite, dar și ale unui produs tratament realizat pe baza celor mai bune ingrediente naturale.

Contine: produsul are o concentraÈ›ie mare de zeolit, propolis, ulei de susan, mentă, eucalipt, aloe vera, salvie È™i extracte din alte 17 plante cu efecte pronunÈ›ate antiseptice, antiinflamatoare, È™i protectoare, împiedicând apariÈ›ia cariilor È™i a formării tartrului.

Efecte:

  • Regenerarea si protejarea gingiilor!
  • Stoparea sangerarilor!
  • Stoparea aparitiei cariilor!

Zeolitul, este un mineral regenerator, cu o foarte mare capacitate detoxifiantă È™i un puternic imunostimulator, ce echilibrează pH-ul, neutralizând hiperaciditatea. Argila activă are proprietăți remineralizante (conÈ›ine: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), absorbe toxinele È™i mirosul neplăcut al gurii, este astringentă, cicatrizantă.

Uleiurile, propolisul au proprietăți stimulente, dezinfectante, ÅŸi de reducere a plăcii bacteriene, fiind totodată ÅŸi o sursă excelentă de vitamine, acizi graÈ™i esenÈ›iali, antioxidanÈ›i È™i minerale. Aloe vera, planta minune, care ajută la calmarea inflamaÈ›iilor gingivale, reducând agresivitatea florei bucale ce determină inflamaÈ›ia.

Efectul pe care aceste ingrediente îl generează asupra gingiilor este acela de a ajuta la fortifierea lor ÅŸi de a stimula imunitatea la nivel local.

Mod de utilizare: pentru rezultate maxime, se recomandă aplicarea produsului pe gingii şi realizarea unui masaj local.

Atât de naturală încât se poate înghiÈ›i!

Datorită ingredientelor naturale din care este realizată GennaDent Parodontik nu prezintă niciun risc în cazul ingerării accidentale. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale.

Nu contine, fluor, parabeni sau spumanti!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Igiena Orala

Producator: VivaNatura

Cod produs - SKU: 23566Produse similare