Poze Rhinovit spray - apa de mare Farmaclass

     
Pin It


Rhinovit spray - apa de mare Farmaclass

SKU: FARM.00060

Pret: 7,92 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Rhinovit Apa de Mare, 30 ml, este un produs 100% natural ce contine marina izotona. Este eficate pentru mentinerea umidicatii la nivelul mucoasei nazale, ajutand astfel la eliminarea secretiilor nazale. Curata delicat si umidifica fosele nazale. Procedeul de pulverizare a apei de mare sterilizata permite o spalare fina a foselor nazale fara a permite intoarcerea mucozitatilor inapoi in caile respiratorii.

Rhinovit este un produs natural care restaureaza umiditatea naturalaa nasului, elibereaza nasul de secretiile sale si, totodata, usureaza eliminarea secretiilor nazale. O igiena nazala cotidiana bazata pe o simpla spalare cu Rhinovit permite nasului sa-si indeplineasca in mod corect toate functiile sale.
Pe langa efectul benefic de umidifiere a mucoasei nazale, Rhinovit include si proprietatile mineralelor si oligoelementelor marine (magneziu, sodiu, zinc, crom etc.) care sunt benefice pentru reminaralizarea mucoasei nazale, dar si a celulelor de la nivelul cailor respiratorii. Apa de mare din compozitie este recoltata din largul Marii Negre, de la mari adancimi.

Compozitie:

30 ml contin..........ml/flcs
Apa de mare sterilizata......18.0
Apa purificata q.s.ad..........30.0


Recomandari:
Rhinovit este destinat atat adultilor, cat si copiilor pentru lavajul si umidificarea mucoasei nazale. Este, de asemenea, un adjuvat eficient in caz de gripa, raceala.


Mod de administrare:
1 -2 pufuri in fiecare nara de 3-6 ori/zi.


Prezentare:
flacon cu 30 ml solutie

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Tip Spray

Producator: FarmaClass

Cod produs - SKU: FARM.00060