Poze SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA 300gr CANAH

     
Pin It


SEMINTE DECORTICATE DE CANEPA 300gr CANAH

SKU: 16988

Pret: 23,60 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Semintele decorticate de canepa furnizeaza cantitatea necesara de proteina complete, ce contine aminoacizi esentiali, sunt bogate in vitamine si minerale, au un gust delicious, similar cu cel de nuca.

Miezul astfel obÅ£inut este de culoare albă, cu o consistentă moale, catifelată ÅŸi are un gust unic, delicios, similar cu nuca sau cu seminÅ£ele de pin. Natură a avut grijă să învelească miezul seminÅ£ei de cânepă într-o folie verde, delicată ce conÅ£ine clorofilă.

Beneficii:

Sursă importantă de proteină completă, ce conÅ£ine toÅ£i aminoacizii esenÅ£iali. În plus, proteină din seminÅ£ele de cânepă are o compoziÅ£ie specială, 65% proteină globulară numită edestina ÅŸi 35% albumina. Ambele sunt bogate în aminoacizi, sunt uÅŸor de digerat ÅŸi absorbit de către corpul uman.

Oferă o bogăÅ£ie de vitamine ÅŸi minerale ÅŸi un aport de fibre vegetale

SeminÅ£ele de cânepă prezintă, în mod natural, un raport ideal pentru organismul uman de 3:1 între Omega 6 ÅŸi Omega 3. Acizii graÅŸi alfa-linolenic (AAL, componentă Omega 3) ÅŸi linoleic (AL, componentă Omega 6) contribuie la menÅ£inerea concentraÅ£iilor normale ale colesterolului din sânge. Acizii graÅŸi esenÅ£iali sunt necesari ÅŸi dezvoltării ÅŸi creÅŸterii normale a copiilor. Aceste efecte benefice sunt obținute la un consum zilnic de 2g de AAL ÅŸi de 10g de AL

O porÅ£ie de 30g de seminÅ£e de cânepă Hemp Essentials oferă 10g de proteină, 1,8g de fibre, 2g de acid alfa-linoleic (AAL), 8g de acid linoleic (AL) ÅŸi mai puÅ£in de 1g de carbohidraÅ£i.

SeminÅ£ele de cânepă Hemp Essentials sunt o excelenÅ£ă sursă vegetală de proteine, consituind un posibil substituent pentru proteină de origine animală; jucând astfel un rol important în dietă vegetariană, vegană ÅŸi raw-vegană.

Datorită faptului că nu au fost depistaÅ£i alergeni în compoziÅ£ia seminÅ£elor de cânepă ÅŸi a grijii cu care Canah face selecÅ£ia materiei prime, seminÅ£ele de cânepă decorticate Hemp Essentials sunt potrivite pentru persoanele care au intoleranÅ£ă la lactoză sau gluten ÅŸi pentru cei sensibili la alÅ£i alergeni.

SeminÅ£ele de cânepă Hemp Essentials provin din culturi certificate ecologic, obÅ£inute fără utilizarea substanÅ£elor chimice, fără intervenÅ£ii genetice ÅŸi care se află în armonie cu natură ÅŸi mediul înconjurător.


0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Seminte

Producator: Canah

Cod produs - SKU: 16988Produse similare