Poze ULEI DE TATANEASA 10ML

     
Pin It


ULEI DE TATANEASA 10ML

SKU: ADAM.00384

Pret: 8,60 RON

Disponibil stoc depozit

Pretul nu include taxa de livrare

Maceratul de tataneasa este recomandat pentru aplicarea pe pielea afectata de arsuri, eruptii, eczema ameliorand simptomele cauzate de acestea.


Tataneasa este o planta  al familiei Boraginacee si  este folosita ca  planta medicinala de secole. Grecii si romanii antici o foloseau pentru a opri sangerarile si pentru a vindeca taieturile. Este o planta nativa din Asia si Europa, insa care  acum se cultiva intensiv si in  Statele Unite si Australia.

Maceratul uleios de tataneasa este utilizat extern pentru a trata multe afectiuni inclusiv arsuri si leziuni, ulceratii, eruptii cutanate, psoriazis, eczeme, intepaturi de insecte, umflaturi, contuzii, entorse, dureri ale nervilor, fracturi si artrita. Acesta se poate folosi  de asemenea pentru ingrijirea pielii si prevenirea ridurilor, pentru  cicatrizare si diminuarea vergeturilor.

Tara de origine: Marea Britanie


Informatii puse la dispozitie cu scop informativ si nu subtitue recomandarile/prescriptiile medicului specialist. Informatiile prezentate nu au rol de a va ajuta in diagnosticarea oricaror probleme medicale sau de a inlocui tratamentul medical prescris de medicul currant. Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.

Important! A se cititi cu atentie descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de administrare/utilizare!

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri, Cosmetice

Producator: Adams Vision

Cod produs - SKU: ADAM.00384