Zmeur Mladite 50Ml Dacia Plant

SKU: 21931

Pret: 12,30 RON

Pretul nu include taxa de livrare

Descriere:

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc.).

Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor, avand efecte mai ample decat acestea. Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane și animale.

Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obtinute prin prelucrarea mladitelor si/sau mugurilor la 2-3 ore dupa recoltare si, astfel, se extrag substantele bioactive specifice – aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de crestere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, rasini, etc – cu o mare eficienta. Gemoderivatele obtinute din mladițe de zmeur actioneaza la nivelul: • axei hipofizo-ovariene • aparatului genital feminin (ovare si uter), avand rol de reglare hormonala.

Actiuni - reglatoare hormonala feminina, - antispastica uterina, - echilibreaza axa hipotalamo-hipofizo-ovariana.

Indicatii se utilizeaza ca adjuvant in: - hipogonadism la femei - tulburari menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree), - mastodinie, mastopatie fibrochistica, - chisturi ovariene - sterilitate feminina, - iminenta de avort, - frigiditate, - menopauza.

Contraindicatii Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii În sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului. Datorita continutului de alcool, se recomanda prudența la administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii În hipogonadism, tulburari menstruale (amenoree, hipomenoree, oligomenoree, dismenoree), sterilitate si in menopauza se recomanda asocierea gemoderivatului cu produsul DONG QUAI comprimate (pentru potentarea efectului).

În mastodinie si mastopatie fibrochistica se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE ARIN-ALB gemoderivat (pentru potentarea efectului). În chisturi ovariene se recomanda asocierea produsului cu urmatorul amestec de plante: cretisoara, traista-ciobanului, coada-racului si salvie (in parți egale), administrat sublingual sub forma de pulbere (se ia cate o lingurita de pulbere din amestecul de plante de 4 ori pe zi, pe stomacul gol, in cure de minim 3 luni).

Administrare:

INTERN: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Copii intre 7 si 14 ani: cate 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, in functie de varsta si greutate. Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.

Compozitie: Plante: zmeur (Rubus idaeus) - mladițe (10%). Solventi: apa, glicerina, alcool etilic 33,3% vol. Raport planta/solvent – 1:10 Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

0731849430 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 10:00 - 17:00

 


Detalii produs


Categorie: Tincturi

Producator: Dacia Plant

Cod produs - SKU: 21931Produse similare